De tots Colors

De tots Colors

Descripción

Vermell, groc, verd, blau, marró, negre, lila... Amb humor, marxa i molt de ritme, Miquel Carabaño (a la foto) dóna un color especial als matins de Ràdio Argentona en la seva quarta temporada. No et quedaràs pas adormit, nooooooo! El pintor de l'emissora s'atreveix amb tot. Li van els paisatges més dispars. Entre els seus olis: els concursos, la tertúlies de les àvies, la informació, els esports, la música i l'humor... Cada matí recordarem amb humor, els millors moment que ens va deixar l'anterior programa. L'inici el marcarà les efemérides locals, la previsió meteoròlogica, els serveis i les notícies d'àmbit local i comarcal. Programa de dilluns a divendres, de 10h a 13h del matí.

Leer más Leer menosDescubre más


Comentarios

_('Imágen de usuario')
Miquel Figueroa

Hola Tucayu! Gràcies pel missatge i igualment, felicitats per la feina que fas. Una abraçada!!

_('Imágen de usuario')
De tots Colors

Respuesta a Miquel Figueroa: Bones Miquel. M'agradaria felicitar-te per la gestió dels continguts que poses a disposició del teu públic a través d'aquesta plataforma. Afegeix-me com un dels teus seguidors ;) Una abraçada ben forta senyor ;)

_('Imágen de usuario')
Miquel Figueroa

Salut company!

_('Imágen de usuario')
_('Imágen de usuario')

Bienvenido a la comunidad iVoox. Te sugerimos que recomiendes los audios que te hayan gustado para crear una comunidad de oyentes con tus mismos intereses.

_('Imágen de usuario')

Últimos episodios subidos de De tots Colors

Seguidores (2)

 • Ràdio Argentona
  SEGUIR

  Ràdio Argentona

  2 seguidores

 • Miguel Figueroa
  SEGUIR

  Miguel Figueroa

  45 seguidores