Daniel Alabern

Daniel Alabern


Comentarios

_('Imágen de usuario')
Alberto Reche

Tranquils! És intel·ligible ;) Us passo el meu correu i estem en contacte (alberto.reche@uab.cat)

_('Imágen de usuario')
_('Imágen de usuario')

Òstia, no sé perquè s'ha modificat tant el text al publicar-lo. Esperem que pugui ser intel·ligible ;)

_('Imágen de usuario')
_('Imágen de usuario')

Bones Alberto, primer de tot gràcies per contestar i mostrar l'interès per les qüestions que a vegades tenim penjades. En segon lloc agrair-vos la gran tasca que realitzeu en molts sentits, tant en la vessant històrica com en la literària, la geogràfica, la intel·lectual... I en tercer lloc i últim, farem un recull d'algunes coses que tenim una mica esbiaixades i no sempre trobem un criteri acurat com el vostre que ens pugui ajudar. Gràcies.

_('Imágen de usuario')
Alberto Reche

Benvolguts (us comento en plural perquè per alguns comentaris m'ha semblat que éreu un grup de gent). M'acabo de crear un compte per poder contestar-vos. Des del programa no acostumem a parar massa atenció a l'ivoox ja que entre la resta de xarxes socials, l'elaboració dels guions i tot plegat sovint anem desbordats (penseu que el programa és "una feina" paral·lela a les nostres feines reals i sovint no li podem dedicar tot el temps que voldriem). Repassant ara els diferents programes veig que acostumeu a preguntar-nos coses sobre el contingut o ens feu suggerències i em sap molt greu no haver-me adonat fins ara. No sé si us podré anar contestant a tot perque sóc un desastre en aquestes coses i em despisto... Una altra opció és fer una recopilació de dubtes i contestar-vos per e-mail d'un sol cop, així no se'm passa i ens posem al dia. Què us sembla? ^^

_('Imágen de usuario')

Usamos cookies para que la web funcione, personalizar contenido, analizar trafico, mostrar anuncios personalizados y para integrar redes sociales. Compartimos información con nuestros partners de analítica, publicidad y redes sociales para el registro. Si pulsas “Aceptar” o continuas navegando, aceptas su uso.


Más Información