Todas las radios online de Albania

Radio Parajsa
Radio online

Radio Parajsa

Zeri yne do te trasmetohet per ju live nepermjet tingujve te Radio Parajsa. Jepini jetes suaj pak gjalleri e ritmicitet, ne tingujt e arte te preferencave tuaja muzikore, per tu sinkronizuar ne radion tone.

Músicas del Mundo

Radio Pendimi
Radio online

Radio Pendimi

Radio Pendimi është Radio Islame në gjuhën shqipe, që filloi punën e saj në Tetor të vitit 2006. Radio Pendimi synon përhapjen e diturisë fetare dhe rrënjëzimin e metodologjisë te të gjithë myslimanët e rajonit dhe te ata të cilët hulumtojnë pas të vërtetës. Këtë gjë, Radio Pendimi e bën nëpërmjet materialeve të saja edukative, mësimore dhe analizave të ngjarjeve globale me këndvështrim të thellë fetar.

Radios Nacionales

Radio Jug
Radio online

Radio Jug

Radio Jug- Stacioni me muziken me te re, Nje nga radiot me te reja edhe me te degjuara online miresevini te Jug Radio.

Radio-Fórmula

Radio Lushnja
Radio online

Radio Lushnja

Radio LUSHNJA ju mudeson DJ dhe sistem audio per te gjitha llojet e EVENTEVE: koncerte, party, ditelindje, fejesa dhe dasma. Gjithashtu dhe sisteme ndricimi me robot, lazer, blic, makine bore, etj. Mundesojme lidhje me kameramanet dhe kengetaret tuaj te preferuar

Radios Nacionales

Radio Emigranti
Radio online

Radio Emigranti

RadioEmigranti hopes to be near you in daily life but also in moments of joy. RadioEmigrantit repertoire is quite wide and includes folk songs and dances from all provinces and territories of Albania, easy music, music of nostalgia, modern, remikse by renowned DJ and talent.

Radio-Fórmula

Radio Dj-FM
Radio online

Radio Dj-FM

DJ-FM is your radio portal to free high quality electronic dance music; streamed to your pc 24/7. Our online interactive dance station plays the latest chart hits, continuously without interruption.In addition, we offer our registered users free downloadable mixes. These mixes feature the best in trance, dance, house, indie, break beat, progressive, and more EDM genres.

Radios Nacionales

Quran in Albanian
Radio online

Quran in Albanian

This radio station broadcasts the translation of the meaning of the Quran in Albanian.The station is owned by Electronic Da`wah Committee (EDC) in Kuwait.

Radios Nacionales

Radio Dardania
Radio online

Radio Dardania

24 Ore Radio Å KIP LIVE edhe Voice Chat me Kamer edhe TV Å kip

Dance y Electrónica

Usamos cookies para que la web funcione, personalizar contenido, analizar trafico, mostrar anuncios personalizados y para integrar redes sociales. Compartimos información con nuestros partners de analítica, publicidad y redes sociales para el registro. Si pulsas “Aceptar” o continuas navegando, aceptas su uso.


Más Información