2011/09/20 Poesia en viu

2011/09/20 Poesia en viu

Audio no disponible. Inténtalo más tarde.
  • Descargar
  • Compartir
  • Me gusta
  • Más
Preparando para la descarga

Preparando audio para descarga.

Escucha patrocinada. El audio empezará en pocos segundos...

Escucha sin anuncios y sin esperas con iVoox Premium

Pruébalo Gratis

X

Descripción de 2011/09/20 Poesia en viu

poemes recitar poesia en viu


Este audio le gusta a: 3 usuarios

Comentarios

Imágen de usuario
María José Robledo

El programa de “Poesía en viu” no es más que una ventanita que abro cada martes de tres a cuatro de la tarde para que nuestros poemas se puedan escuchar y saber que no quedamos en el olvido.

Imágen de usuario
Imágen de usuario

Avui ho hem pogut copsar en el teu programa Maria José. Qué un sentiment és poesia, com ho ha expressat Eva. Tots els que varem coneixar a Aurora, ho confirmem també amb el nostre sentiments envers Ella. Aquest programa fa compartir els nostres sentiments amb totes les persones que ens agrada escoltar a través de la Radio el que també voldriem dir i escriure nosaltres. Gràcies a Mataró Radio i a Mataró Radio per aquets moments que vivim junts.

Imágen de usuario
Eva Bassó

Gràcies pels vostres comentaris al meu poema dedicat a la meva amiga Aurora en el programa POESIA EN VIU d' aquesta setmana dia 20 de setembre en el que varem participar VICENS BOHER i jo i no els noms que posa a dalt, que deuen ser d' un altre dia;l' Aurora, va ser primer una companya de feina i després la meva millor amiga. Era una persona especial. La teva mare sempre estará en el records dels que la varem conèixer i estimar.

Imágen de usuario
Imágen de usuario

Gràcies Eva per la teva amistat de tants anys a la meva mare Aurora. M\'ha emocionat el teu poema. Has reflectit perfectament els sentiments que es senten quan es perd a algú que s\'estima. Allà on ella estigui, ella està amb nosaltres. Gràcies per haver estat i seguir essent la seva millor amiga. Molts petons.

Imágen de usuario
Julia

Hola María José, el poema de Eva dedicado a esa amiga que se fué me ha emocionado mucho. le das mis saludos. Un beso guapa.

Imágen de usuario

Más de Arte y literatura