Benet Kaci

Benet Kaci

Description

Ky emision 60 minutësh me muzikë klasike në RTK radio ka synim të përçoj te audienca njohuri nga praktikat dhe traditat e ndryshme muzikore, përfshirë praktikat klasike perëndimore, popullore europiane dhe jo-perëndimore. Të mësojmë të krijojmë (interpretojmë dhe kompozojmë) dhe të analizojmë muzikën klasike. Të mësojmë të mendojmë për dimensionet kulturore, historike dhe njohëse të muzikës klasike. Të zhvillojmë aftësinë për një mendim të qëndrueshëm në ose rreth muzikës klasike.

Read more Read less


Interests

Soundtracks und Klassik


Comments

Imágen de usuario

Last episodes uploaded of Benet Kaci