Animaset Ràdio

canal

Animaset Ràdio

L'actualitat cultural i religiosa

La Fundació Joan Maragall ha volgut mantenir l'interès cultural i social en relació al seu entorn més immediat i donades les circumstàncies han reconvertit les clàssiques sessions d'actualitat trimestrals en un podcast.

Options ... 

L’Evangeli del dia

Lectura diària de l’Evangeli en català, per Jordi Roigé i la missa de cada dia amb Josep Roca. Segueix la missa diària allà on siguis, cada dia de l’any.

Options ... 

Diálogos Filosóficos

La Facultad de Filosofía de la Universitat Ramon Llull organiza un ciclo de diálogos, abiertos y online, para tratar cuestiones relacionadas con la filosofía, la política, la comunicación, el cuidado de las personas, entre otras. Todas las sesiones y los ponentes: 12 de mayo, 18h. Tradición...

  • 6
  • 9380
  • 2 months

Options ... 

Justícia i Pau

Justícia i Pau som una associació que treballa per promoure una societat més justa i una cultura sòlida dels drets humans i de la pau des de la perspectiva de l’Evangeli i el pensament social cristià. Amb aquestes finalitats, ens proposem sensibilitzar i educar la ciutadania i incidir sobre els...

Options ... 

Diàlegs en temps de confinament

"Diàlegs en temps de confinament" és una iniciativa de l’Àrea de Pastoral de Blanquerna-URL, un espai online compartit de reflexió, asesossorament i diàlegs on participen diversos professors i experts de Blanquerna.

Options ... 

Exercicis per al confinament amb Xavier Morlans

Invitació a la reflexió pausada durant el confinament. Proposta diària de Xavier Morlans, capellà de l’Hospital de Campanya de la parròquia de Santa Anna de Barcelona.

Options ...